søndag 5. august 2012

Mange spennende nyheter fra Falby

FALBY kan se tilbake på en fantastisk vår- og sommersesong, og er nå igang med innsalget på en rekke europeiske messer for å presentere nye produkter. NYHETENE finner du i butikk i løpet av august og september. Vi har videreutviklet en rekke av våre flotte porselenvarer, og kommer med nye designuttrykk på krus og på tekstiler. I tillegg lanserer vi nye produktområder som småmøbler, blomstervaser, lamper og mye mer. 


Her har du en liten smakebit fra vår nye høst/vinterkatalog 2012/2013. 
Gled deg!


Smakebiter fra ny forhandlerkatalog! 


Tekstiler i mange nye styles. Falby henter all sin inspirasjon fra gamle print / opprinnelig tekstiler fra 50 - 60 årene. 
Vi lanserer flere motiver innen vår porselenserie, samt på våre praktiske bokser. Legg merke til fuglemotivene som nå kommer tilbake!
Ny lampeserie i industri-look lanseres. Mange fine oppbevaringskasser i flettet kurv. Rottingstol i 50 - talls look og andre praktiske småmøbler kommer også! 
Retro vaser i mange spennende varianter og fargekombinasjoner!


Vi håper du liker disse smakebiter hentet fra vår nye katalog. FALBY er kjent for sine gode priser, og endelige priser vil du finne i din interiørbutikk i løpet av de neste månedene. 


De fleste norske butikkene får varer i butikk i løpet av august/september. FALBY er tilstede på gave - og interiørmessen (fagmesse) i Lillestrøm på standsplass D03-35. 


Er det noe du lurer på så send gjerne en mail til: falbynorge@gmail.comIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar