onsdag 7. mars 2012

Falby innleder våren


Ingenting kan beskrives som når man kjenner den første vårsolen varme huden på en helt annen måte enn hva solstrålene om vinteren forsøker å få til... Du både ser og hører at snøen smelter, gatene tørker opp, du ser barn på sykler, du tar på deg lettere klær, du finner igjen blomsterbedene i hagen og konkluderer med at her må det gjøres en innsats, du hører fuglene kvitre om kapp. Men aller mest kjenner du kroppen, og sjelen, lysne opp fra topp til tå og fra innerst til ytterst... ååå - så god denne følelsen er.

Akkurat da, er det fantastisk å kunne finne frem litt mer farger som man kan pynte med både ute og inne. Falby elsker denne stemningen. Vi ønsker å forsterke denne følelsen og har i år satset på mange herlige varianter av kurver, tekstiler og våre fantastiske porselenkrus som finnes i alle nyanser.

Ingenting er vel bedre enn å kunne dekke opp et bord, inne eller ute, med for eksempel ulike krus med forskjellig design som sprer glede og velvære til både familien og gjester. Vi anbefaler at man mikser Falbykrusene med hverandre, da det er en rød tråd i alle krus som gir det dekkete bordet et løft, samtidig som det er en helhet.


Foto: 4 eksempler på nyheter 2012. Kun kr 45.-
Solid kvalitet. Tåler oppvaskemaskin. Falby elsker å finne design og inspirasjon fra svunnen tid. Derfor er vi ofte på ulike secondhands markeder for å finne unike perler som bør opp og frem igjen. Dette preger mange av våre tekstiler, samtidig som vi løfter våren og sommeren ut til din hage eller terrasse. Her ser du et eksempel på en aldeles nydelig pute som finnes i ulike størrelser og er inspirert av et blomstrende design fra 50 - tallet; 
Et annet eksempel på våre tekstiler finner du i disse fine håndukene som finnes i forskjellige farger, og som gir den riktige stemningen på et bad eller på et kjøkken. På bildet ser du også vårt flotte 50 - talls servisesett i forskjellige pastellfarger som alle kan mikses, eller holdes i en fargekulør hvis du foretrekker dette. Alle vårnyheter er på plass i din lokale interiørbutikk i disse dager. Ønsker du å bli forhandler av Falby så send oss gjerne en mail til: falbynorge@gmail.com

Ønsker dere alle en lys og fargerik vårsesong! Nyt dagene

2 kommentarer:

  1. Vil bli veldig glad om dokke legg til Fiolen i Stryn på forhandlarlista dykkar:))
    www.fiolen.no
    Fiolen er også på facebook

    SvarSlett
  2. Det skal vi gjøre nå med engang Fiolen :) Kan bare legge inn en nettadresse , så da regner jeg med at din hjemmeside er ok . Klem Anniche:)

    SvarSlett