mandag 31. mai 2010

En liten reise i Falby boken "udsigt til sommer"

Bildene av reisen i Falby boken er tatt av fotograf Anita Knutsen- http://fotografspiren.blogspot.com

Af Karin Falby. Fotograf: Anker Falby Mogensen
Udgivet på Forlaget Pandora 2010
ISBN 978-87-988148-0-1
Sideantal: 228 sider
Mål:24,50 x 25,50 cm.


 Tekst hentet fra Falby.dk
I boligbogen ”Udsigt til Sommer” har ægteparret Karin Falby og Anker Falby Mogensen beskrevet og fotograferet anderledes og inspirerende sommerboliger i Danmark.

Bogen er fyldt med skønne billeder fra sommer i Danmark. Fra enestående havudsigt og solskinsbilleder - til smukke boliger med flot indretning og finurlige detaljer. Vi får også ideer til hjemmet og opskrifter på lækre fristelser til sommerbordet. Der er både skønhed, hygge og gode historier.

Bogen viser meget forskellige sommerboliger. Der er ikke kun tale om sommerhuse i traditionel forstand, men om huse der ’rummer en sommer’, hvad dette indebærer af liv - herunder arbejdsliv, hverdagsliv, det simple liv - som tilsammen udgør et sommerliv.

Vi besøger vi en pottemager ved Mårup Klint, et unikt sommerhus i det naturskønne Lønstrup, et lægehus i Knebel, et nyrenoveret sommerhus ved Fjellerup strand, et ægte skagenshus og en stråtækt idyl på Mols. Vi kommer også forbi en kolonihave i Randers og en grøn oase i Hobro, vi ser det fantastiske lys ved en lille skurvogn på Djursland, og der er skønne billeder fra et lille sortmalet sommerhus ved Skallerup Klit - og vi kommer også lige omkring badehusene ved Løkken Strand.

Udsigt til sommer er en hyldest til den danske sommer og til de mennesker, der for alvor formår at få det meste ud af en årstid, der er alt for hurtigt forbi. "

Boken lanseres i disse dager og er per dags dato  å finne hos følgende levrandører ( flere kommer) http://annasrom.no
http://christinas-interior.blogspot.com/
http://frklande.blogspot.com/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar